EROTSKA POEZIJA PDF

Erotska Poezija – Google+. Erotska Poezija. About. Posts. Looks like you’ve reached the end. Looks like you’ve reached the end. Unable to load more. Retry. Title, Sovremena makedonska ljubovna i erotska poezija. Author, Dlanka Nepočinka. Publisher, Kuboa, Length, pages. Export Citation, BiBTeX . Dlanka Nepočinka: Sovremena makedonska ljubovna i erotska poezija. Front Cover. Kuboa, – Erotic poetry, Macedonian – pages.

Author: Fenrijas Kazragul
Country: Haiti
Language: English (Spanish)
Genre: Photos
Published (Last): 6 August 2009
Pages: 259
PDF File Size: 12.98 Mb
ePub File Size: 9.95 Mb
ISBN: 317-8-40590-272-8
Downloads: 4619
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tecage

Erotska poezija Emira Ilijaša u Močvari

pezija Erotska poezija Poezija, proza, pisci, pravopis, povijest jezika, dijalekti, lokalizam. Pjesniku Dragi Cingelu Prije 5 godina. Da osecam pod prstima kako ti se misic po misic napinje dok po njima prelazim kao po klavijaturi Nekud nekad trcim, bez daha! Vjerojatno bi trebalo, zivjeti na drugi nacin Ali na drugi nacin Ne znam kako.

Zanima me da si tu.

Neuspjeh, tjeskoba, kisa Nacrtat cu ti jesenju pjesmu kao tvoje oci simpaticnu Kao tajne nocnih zvijezda i hladan vjetar sa sjevera i ples valcera Svijet je napravljen od betona. I evo me, htio bih stihom da se pokazem na pola mrtav i iznuren Oni su izmislili Pakao i svoje svete knjige da bi vas drzali u strahu u nadi i bijedi Ja bih, naravno, ispravio evaluaciju i evoluciju Ali zaista nemam vremena Nizasto Nemam vremena.

A vidim sve manje i manje je veceri svitanja i jutarnjih zora Gledam te nekim drugim ocima upravo onako kako ne treba Nemam vremena ni zasto pametnije nemam vremena Agenda na zidu mog kalendara popunjena je danima iscekivanja trbuhozborci grizu jaja u pomahnitalom ambijentu ja zapocinjem dan s nevjericom Jos je ostalo nesto vremena da se zasucu rukavi povuce voda na kotlicu i govna saperu u solju Smrad je obuzela pretorij pokusnih kunica u sirem radijusu i nakotile se guje sarulje nocim izviruju u svijet i osmatraju padanje zvijezda iz licimjernih moralisanja s gorkim okusom nicu kore od banana i spomenici ljudskoj gluposti nezasit budzovan u dvoru svome od sakralne umjetnosti opipava mlado tijelo novorodjenceta od obecanog ovozemaljskog raja, golet i pustinja nekolicina mladih diletanata u sred grada grajom testira raju i povlace se krisom u svoje utvrde od kartona u drugom dijelu pretorija dijele se lazne dionice patriotizma i gladan buntovnik ulovljen na keder od sarolikih boja koprca se na ledini u sustavu od govana Sanjam jutros strjeljane snove tiranina u univerzumu bez bozanske kreacije biologija poludjela Zgazio nas je proces deziluiziranja i nazadovanja u svim oblicima U svijetu gangrene ratovi i vjerski fanatizam licemjerstvo svetih otaca i svjetskih trgovaca Kapitalisti i pastiri macom ili krstom zvijezdom ili mjesecom mirom ili silom Zagrliti i usred zlatnih vrtova horizonta te dovesti, milovati tvoja meka bedra rajskim mirisima narda i na proplanke stomaka tiho pustiti medene uzdahe.

  ENCHIRIDION LEONIS PAPAE PDF

Poput mladog dzakona u svecanoj crkvi, glas mi cvili na vjetru Otvaram vrata, knjigu stan ;oezija su, govorim sebi u bradu Nemam vremena Ja se krecem u planiranim mislima i rokovima. Slijediti ostre misli Trebao bi biti svoj Nemam vremena nizasto vise, nemam vremena Vise povjerenja imam u sumu.

Opet se mijenjam kao vjetar u planinama.

Erotska poezija – Page 2 – Bosanski forum

I ne shvatam sta mi se desava nedostaje mi rec koja resava u tebi je neka tajna ostala k’o muzika starih majstora.

Na bosanski forum svi unose radost. Njihove demancije zbunjuju Boga i Sotone Njihove dogme u rijecima slijepoj publici pune su zla i mina razaranja milom ili silom ratom, a ne mirom Fait Eros fatalni eros.

Slusam prispodobe sto prodaju lazi zatucanoj svjetini putem javnih medija I pisem poeziju koju niko ziv ne razumije Ne zanima me da merim vreme. Slika nam ne treba Ovdje, u redovima, koje crtam, znam, i dio je erotskq duse za tebe naslikan Oci su mi se u kisni obzor razlile plavetnilo iz njih iscurilo i svjetlost dana me je zastidjela cvrkut ptice doimao vesel Desetkovani smo neki ertska neprijatelja neki od prijatelja nekolicinu nas je rakija podmuklo ubila Nemam vremena Memorija iz proslosti se odrzava nekako, dolazi, pa se smanjuje al traje Zanima me da zaboravim da postoji.

  H250 KROHNE PDF

S nekim o necemu raspravljam besmisleno.

Zaboravi sve tuge nacrtat cu ti poklon, korpu jestivih gljiva, ljubicast zalazak sunca ples lisca u vrtlogu rijeke tvrdoglavu i upornu kisu tebe kako gazis bosa po lokvama jesen i pjesmu pred vratima oktobra Iz nerazumljive melankolije Iscrpljen Procitao sam ih ali kasno Sad i nemam vise vremena ponovno puzeci da im titram jaja i podilazim Ljut i od nevjerice zanjemio Necu dopustiti da places!

I da budes tu.

Sav svoj osrednji duh ti poklanjam vece Memorija iz proslosti se odrzava nekako, dolazi, pa se smanjuje al traje