EXERCITII DE YOGA TIBETANA PDF

Cele 5 exercitii tibetane ale tineretii eterne; cu ele, un chinez a trait de ani! – Almeea Top 20 Yoga Poses For Back Pain: Suffering from back pain? If yes. Christopher S. Kilham – Exerciţii de yoga tibetană. Cele 5 exercitii tibetane ale tineretii eterne; cu ele, un chinez a trait de ani! Five Tibetan Rites Poziții Yoga, Secvențe Yoga, Yoga Fitness, Fitness Pentru.

Author: JoJoshura Mazujas
Country: Sweden
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 11 June 2014
Pages: 190
PDF File Size: 15.81 Mb
ePub File Size: 10.28 Mb
ISBN: 532-6-73520-578-9
Downloads: 97388
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tomi

Exercitii de Yoga Tibetana – PDF Free Download

Mentine pozitia, expira si revino la pozitia de culcat. Poti face acest exercitiu timp de multi ani pana sa reusesti sa stai cu talpile pe podea cand creezi forma V cu ylga corpului. Daca te vei culca imediat, va fi acelasi sentiment ca si cum ai bea o cana de cafea. Exercitiul se face de 21 de ori.

We share information about your activities on the site with our partners and Google partners: Va creste concentratia oxigenului din sange, ceea ce va accelera metabolismul, ducand la o pierdere exeecitii greutate mai rapida.

Remember me Forgot password? Incepi expiratia si revin-o la miscarea initiala. Daca faci acest exercitiu inainte de culcare, asigura-te ca mai ai 30 sau 45 de minute inainte de culcare.

In aceasta pozitie, expulzati tot aerul din corp, pina cind abdomenul va fi complet contractat inauntru.

Stai pe podea in pozitia de sezut, cu picioarele drepte si cu palmele sprijinite in podea. Tinindu-va respiratia si mentinind contractati muschii abdominali, intoarceti-va drepti, cu miinile pe solduri.

  2SC3328 DATASHEET PDF

Cu cat vei exersa mai mult timp acest ritual incearca sa aduci cat mai aproape picioarele la nivelul stomacului.

In sfirsit, cu picioarele apropiate si cu miinile pe soldurifaceti doua respiratii lungi si profunde, inspirind pe nas si expirind pe gura cu buzele in forma de O.

Eventual poti inclina si putin umerii pentru a exercitoi pozitia. Complex de Exercitii Baschet Full description. Beneficiile 5 Tibetane 1. Iti vor crea un echilibru hormonal, care odata cu varsta incepe sa se dezechilibreze balanta.

Apleca capul cat sa fie in linie cu pieptul si incearca sa pui picioarele cu talpile pe podea. In acest mod nu vei mai simti senzatia ca inca te invarti si iti vei recapata echilibrul.

Inhaleaza, ridica capul, lasa-l pe spate, indoie mainile in spate, cu palmele in sold, lasandu-se grele, pozitie relaxata. Cand incepi exercitiul indoaie picioarele pana simti ca muschii abdominali se contracta. Stai in pozitia de ingenichiere, insa cu restul corpului drept, mainile pe langa corp si barbia in piept.

Revin-o la pozitia dreapta intiala pentru a nu-ti pierde stabilitatea si ecercitii simti ca ametesti. Cand te lasi pe spate, aceeasi regula, nu forta, lasa-l sa cada normal, atat cat ii este permis. SITE To ensure the functioning of the fxercitii, we use cookies.

Stai in picioare, relaxata, cu mainile tibetans la nivelul umerilor si formeaza o miscare in directia inversa a acelor de ceas.

Dupa ce ai facut prima data exercitul de 21 de ori relaxat, repeta-l dar fara oprire. Stai cu genunchi si palmele sprijinite de podea. Inspira cand ridici capul si picioarele, expira cand revi la pozitia de culcat.

Your consent to our cookies if you continue to use this website. Incepi inhalarea, stai sprijinita in degetele de la picioare, indreapta picioarele, arcuieste-ti spatele si lasati capul pe spate. Incepi expiratia, indoaie picioarele si spatele, ridica fundul pana cand se formeaza un V cu deschizatura spre podea.

  IDCC 2216 PDF

Iti vor defini postura, creand o spinare mai flexibila ca a unui copil. Inspira cand te ridici, expira cand revii la pozitie. Cand te opresti din rotatie inspira cat mai mult aer, pana simti ca nu mai are unde intra. Dupa ce ai repetat aceasta miscare de 21 de ori, incearca sa mai faci o data exercitiu fara oprire. Repetati exercitiul de cel mult tre ori. Medicina Tibetana a guide to natural healing. Privirea inainte, nu te focusa pe ceva anume, lasa-ti ochii relaxati privind tot ce ii iese in cale, in timp ce te misti.

Medicina Tibetana 2 Medicina tibetana 2.

Exercitii de Yoga Tibetana

Nicio parte a corpului in afara de degetele de la picioare si palme nu trebuie sa atinga podeaua. Incepi cea de-a doua inhalatie si repeta de 21 de ori. Fa cateva exercitii de incalzire a incheieturilor de la maini inainte de a incepe ritualul. Exercitii de Yoga Tibetana. Inspira pana simti ca iti umpli stomacul si expira tubetana consideri ca a iesit tot aerul din stomac. Tine ochii deschisi pentru a-ti mentine echilibrul.